Începe FESTIVALUL VINULUI DOBROGEAN Pontus Euxinus 2019, 22 – 25 august

Începe FESTIVALUL VINULUI DOBROGEAN Pontus Euxinus 2019, 22 – 25 august
Voteaza articolul

Piața Ovidiu, centrul evenimentelor culturale și gastronomice ale orașului constanța va găzdui a doua ediție a Festivalului Vinului Dobrogean PONTUS EUXINUS, ce se va desfășura între 22 și 25 august 2019, zilnic, între orele 12.00 – 22.00.

La manifestare și-au anunțat participarea vestitele crame Rasova, Jidvei, Viișoara, Trantu, Măcin, Darie, Hamangia, Histria, Murfatlar, care vor îmbia publicul să deguste din vinurile excepționale ale Dobrogei. Vor fi licori musculoase, roșii și seci, dar și din cele vrăjitorești, albe și catifelate, precum și noua modă care a cucerit și mintea și inimile consumatorilor, vinurile roze, parfumate și povestitoare, pe placul admiratorilor lor.

La Festival vor participa sumedenie de ansambluri populare tradiționale dobrogene, meșteri populari, cofetari vestiți și hangii cu bunătăți potrivite pentru degustări îndelungate de licori bahice, actori, herghelii de cai putere și armăsari cu… două roți!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Transport Constanta Optopeni

ICAR Tours

Iti oferim o paleta larga de optiuni turistice: Turism individual si de grup, Bilete de odihna si tratament, Circuite externe, Sejururi in tara si strainatate, Bilete de avion, Rezervari hoteliere, Asigurari medicale de calatorie, Transferuri zilnice din Constanta si Brasov la Aeroportul Otopeni si retur

Direct Aeroport

Transport privat in regim shuttle bus de la aeroporturile Otopeni si Mihail Kogalniceanu catre Constanta sau Brasov. De acasa pana la aeroport, comod si sigur.

Cazare Litoral - by ICAR Tours

Cazare pe litoral in Romania - avem oferta ideala! Tot ce ai nevoie pentru un concediu reusit cu un buget rezonabil pentru un numar mare de hoteluri pe litoral. Informatii reale de cazare la mare, locuri verificate, oferte si reduceri de nerefuzat. Noi ne ocupam de cazare, tu pregateste-ti bagajele!

MASC - Mamaia Apartments Summerland Club

MASC iti ofera Garsoniere si apartamente de inchiriat in zona de Nord a statiunii Mamaia, cunoscuta la nivel international ca fiind un centru al clubbingului si a celor mai tari petreceri.