Se redeschid pentru vizitare cetățile Histria și Tropaeum Traiani (Adamclisi)

Se redeschid pentru vizitare cetățile Histria și Tropaeum Traiani (Adamclisi)
5 (100%) 1 vot[uri]

Începând de astăzi, 15 mai 2020, Cetățile Histria și Tropaeum Traiani, precum și Monumentul Tropaeum Traiani au fost redeschise pentru vizitare.
Program: miercuri – duminică 10.00 – 18.00.
Pentru protejarea sănătății vizitatorilor, dar și a personalului angajat al Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța (MINAC), nu se va asigura serviciul de ghidaj. Se va păstra distanța minimă obligatorie de doi metri și se va evita aglomerarea.

Începând cu data de 20 mai 2020, se vor redeschide pentru vizitare Sala TEZAUR din sediul Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța și Edificiul Roman cu Mozaic.
Programul de vizitare va fi: miercuri – duminică: 10.00 – 12.00 și 13.00 – 16.00. Între orele 12.00 – 13.00 – pauză de aerisire, igienizare și dezinfectare.

Pentru protejarea sănătății vizitatorilor, dar și a personalului angajat al MINAC, nu se va asigura serviciul de ghidaj. Limita de vizitatori va fi de șase persoane simultan în Sala Tezaur și șase persoane simultan la Edificiul Roman cu Mozaic, cu păstrarea distanței regulamentare de doi metri și cu purtarea obligatorie a măștii de protecție (medicinale/non-medicinale).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Transport Constanta Optopeni

ICAR Tours

Iti oferim o paleta larga de optiuni turistice: Turism individual si de grup, Bilete de odihna si tratament, Circuite externe, Sejururi in tara si strainatate, Bilete de avion, Rezervari hoteliere, Asigurari medicale de calatorie, Transferuri zilnice din Constanta si Brasov la Aeroportul Otopeni si retur

Direct Aeroport

Transport privat in regim shuttle bus de la aeroporturile Otopeni si Mihail Kogalniceanu catre Constanta sau Brasov. De acasa pana la aeroport, comod si sigur.

Cazare Litoral - by ICAR Tours

Cazare pe litoral in Romania - avem oferta ideala! Tot ce ai nevoie pentru un concediu reusit cu un buget rezonabil pentru un numar mare de hoteluri pe litoral. Informatii reale de cazare la mare, locuri verificate, oferte si reduceri de nerefuzat. Noi ne ocupam de cazare, tu pregateste-ti bagajele!

MASC - Mamaia Apartments Summerland Club

MASC iti ofera Garsoniere si apartamente de inchiriat in zona de Nord a statiunii Mamaia, cunoscuta la nivel international ca fiind un centru al clubbingului si a celor mai tari petreceri.