Târgul de Artă și Antichități în Piața Ovidiu!

Târgul de Artă și Antichități în Piața Ovidiu!
Voteaza articolul

Vineri 29 iunie, la ora 10, va începe a III-a ediție a Târgului de Artă și Antichități ” Constanța Revival ” #Romania100, un eveniment dedicat Centenarului Marii Uniri. Targul se va desfășura în perioada 29 iunie – 19 august, în Piața Ovidiu (pe aleea din partea dreaptă a Muzeului de Istorie Națională și Arheologie ) din Constanța.

În seara zilei de 29 iunie, la ora 19.00, organizatorii oferă publicului un moment folcloric susținut de 5 interpreți dobrogeni: Virginia Ciorogaru, Didi Odagiu, Sorina Preda, Aurel Sava și Nicu Rotaru.

În cadrul acestui eveniment, artiști și colecționari din toată țara, vor oferi spre vânzare o gamă foarte variată de antichități țărănești, suveniruri și obiecte de artă, bijuterii handmade, bijuterii de autor, lucrari grafice ilustrand edificii istorice din Constanța, bijuterii de epocă, alături de colecționabile și antichități din toate colțurile lumii.

Pe parcursul târgului, cu sprijinul artizanilor din Asociația Etniilor Meșteșugărești, vor fi organizate workshop-uri de olărit, pielărie și metaloplastie.

Târgul va fi deschis zilnic între orele 10.00 – 22.00.

Evenimentul este organizat de ArtAntik.ro & ArtAntik Gallery.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Transport Constanta Optopeni

ICAR Tours

Iti oferim o paleta larga de optiuni turistice: Turism individual si de grup, Bilete de odihna si tratament, Circuite externe, Sejururi in tara si strainatate, Bilete de avion, Rezervari hoteliere, Asigurari medicale de calatorie, Transferuri zilnice din Constanta si Brasov la Aeroportul Otopeni si retur

Direct Aeroport

Transport privat in regim shuttle bus de la aeroporturile Otopeni si Mihail Kogalniceanu catre Constanta sau Brasov. De acasa pana la aeroport, comod si sigur.

Cazare Litoral - by ICAR Tours

Cazare pe litoral in Romania - avem oferta ideala! Tot ce ai nevoie pentru un concediu reusit cu un buget rezonabil pentru un numar mare de hoteluri pe litoral. Informatii reale de cazare la mare, locuri verificate, oferte si reduceri de nerefuzat. Noi ne ocupam de cazare, tu pregateste-ti bagajele!

MASC - Mamaia Apartments Summerland Club

MASC iti ofera Garsoniere si apartamente de inchiriat in zona de Nord a statiunii Mamaia, cunoscuta la nivel international ca fiind un centru al clubbingului si a celor mai tari petreceri.