Lansare eveniment – Ovidiu Dunăreanu îşi lansează romanul capodoperă “Lumina îndepărtată a fluviului”

Lansare eveniment – Ovidiu Dunăreanu îşi lansează romanul capodoperă “Lumina îndepărtată a fluviului”
5 (100%) 2 vot[uri]

Black Sea Tales are placerea sa vă anunţe un eveniment literar deosebit, al carui subiect este minunatul nostru tărâm numit Dobrogea.

Marţi, 29 martie ora 16.00, în aula Bibliotecii I.N Roman Constanţa, reputatul scriitor Ovidiu Dunăreanu îşi lansează romanul “Lumina îndepărtată a fluviului” (Ed. Ex- Ponto), o carte excepţională, o capodoperă a unui mare autor, care nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Va recomandăm cu mare caldură romanul maestrului Dunareanu „Lumina îndepartată a fluviului”, o carte despre Dunăre, despre Dobrogea, despre oamenii săi, despre poveştile minunate ale acestui meleag de legendă.

[codepeople-post-map]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Transport Constanta Optopeni

ICAR Tours

Iti oferim o paleta larga de optiuni turistice: Turism individual si de grup, Bilete de odihna si tratament, Circuite externe, Sejururi in tara si strainatate, Bilete de avion, Rezervari hoteliere, Asigurari medicale de calatorie, Transferuri zilnice din Constanta si Brasov la Aeroportul Otopeni si retur

Direct Aeroport

Transport privat in regim shuttle bus de la aeroporturile Otopeni si Mihail Kogalniceanu catre Constanta sau Brasov. De acasa pana la aeroport, comod si sigur.

Cazare Litoral - by ICAR Tours

Cazare pe litoral in Romania - avem oferta ideala! Tot ce ai nevoie pentru un concediu reusit cu un buget rezonabil pentru un numar mare de hoteluri pe litoral. Informatii reale de cazare la mare, locuri verificate, oferte si reduceri de nerefuzat. Noi ne ocupam de cazare, tu pregateste-ti bagajele!

MASC - Mamaia Apartments Summerland Club

MASC iti ofera Garsoniere si apartamente de inchiriat in zona de Nord a statiunii Mamaia, cunoscuta la nivel international ca fiind un centru al clubbingului si a celor mai tari petreceri.