Norvegia, în ţara regilor vikingi [Video]

Norvegia - tara vikingilor

Norvegia, în ţara regilor vikingi [Video]
5 (100%) 15 vot[uri]

Doi constănţeni  în ţara regilor vikingi.
Începând de astăzi  Black Sea Tales are plăcerea de a vă prezenta un ciclul de filme realizate de-a lungul anilor, de doi constănţeni, în cele mai frumoase locuri din lume.
Prietenii proiectului Black Sea Tales, Coca Frumuzache şi Adi Florea, doi foarte buni profesionişti şi cu o vastă experienţă în domeniu vă invită într-o călătorie extraordinară în jurul lumii. Startul îl dăm cu o prezentare a fiordurilor din Norvegia…

 

Partea 1:

Partea 2:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Transport Constanta Optopeni

ICAR Tours

Iti oferim o paleta larga de optiuni turistice: Turism individual si de grup, Bilete de odihna si tratament, Circuite externe, Sejururi in tara si strainatate, Bilete de avion, Rezervari hoteliere, Asigurari medicale de calatorie, Transferuri zilnice din Constanta si Brasov la Aeroportul Otopeni si retur

Direct Aeroport

Transport privat in regim shuttle bus de la aeroporturile Otopeni si Mihail Kogalniceanu catre Constanta sau Brasov. De acasa pana la aeroport, comod si sigur.

Cazare Litoral - by ICAR Tours

Cazare pe litoral in Romania - avem oferta ideala! Tot ce ai nevoie pentru un concediu reusit cu un buget rezonabil pentru un numar mare de hoteluri pe litoral. Informatii reale de cazare la mare, locuri verificate, oferte si reduceri de nerefuzat. Noi ne ocupam de cazare, tu pregateste-ti bagajele!

MASC - Mamaia Apartments Summerland Club

MASC iti ofera Garsoniere si apartamente de inchiriat in zona de Nord a statiunii Mamaia, cunoscuta la nivel international ca fiind un centru al clubbingului si a celor mai tari petreceri.